2 kramen vol met bollen wol en katoen, allerlei soorten, maten, prijzen.
Bekijk ook onze modellen om te laten zien wat er mee gemaakt kan worden.

Iedere vrijdag staan wij met 2 kramen op de markt in Ridderkerk, met breiwol, haakgaren, breinaalden, haaknaalden, voorbeelden, modellen, gratis werkbeschrijvingen, een op=op tafel met bolletjes vanaf 1,00 en soms nog voordeliger

Op de markt is het altijd gezellig, we leren van elkaar, en proberen onze  opgedane kennis te delen, de contacten zijn leuk en prettig, als u in de buurt bent heten we u graag welkom.

s Zomers hebben we de basis- en specifieke zomerkollektie bij ons, s winters de basis- en winterkollektie. Dat is vanzelf zult u zeggen, ja, en toch vermelden we het hier graag, als u s zomers komt om specifiek wol, zullen we daar niet alles van bij ons hebben, en komt u s winters om een lintjesgaren, zullen we dat niet vanzelf bij ons hebben. Behalve,..... als we weten dat u erom komt, dan zorgen we ervoor. Bel gerust 06-24332291

De markt in Ridderkerk is op het plein achter Albert Heyn, de straat die naast dit terrein loopt is de Frans Halsstraat ( als u met de Tom-Tom komt stelt u nummer 11 in, dan is het aan de overkant) Dat is ook het Centrum van Ridderkerk.

Op de vrijdagen 21-7, 28-7 en 4-8 hebben wij vakantie, en zijn wij niet op de markt. Heeft u wat nodig, bestel het via de webshop en wij hebben contact !!